HTML

gerloblog

igazából nem épül és inaktív...

Friss topikok

Linkblog

politikusok elmekórtani átvilágítása

1999.02.15. 12:53 bloggerlo

Tegnap(elõtt), szóval vasár- és Valentín-napon, azaz este, a MU Színházban Najmányi László alias Sir David O’Clock megtartotta koncertjét és tömeggyűlését a politikusok elmekórtani átvilágításának támogatására. Az elsõ részben az Ambient 21 játszott New Yorkból - ez gyakorlatilag playback volt, amelyre a Najmányi a helyszínen ráénekelt. Nekem tetszett. Volt egy Sir David O’Clock kazatettám akkoriban (nem 88 elõtt), s a tegnap esti zene nekem azt is idézte.  Najmányi elõtte pár szóval vázolta a koncert és a tömeggyûlés célját és tartalmát - röviden, velõsen, redundancia nélkül.  Utána Mapet, egy digitális fúvóson játszó építész következett.  Majd a szünet után a Jugoszláv Tudósok adtak egy kis költészetet zenével. A népszavazáshoz szükséges kétszázezerbõl (?) jó ha harminc aláírás gyűlt össze, de a szervezés amúgy sem állt a saját magaslatán. Volt például egy kopasz egyén, aki a koncert után már kifejezetten froclizta a Najmányit, akit tökéletesen meg lehetett érteni, amikor a középsõ ujját felfelé gesztikulálta a kopasznak - aki a szünetben mellesleg olyan jó megfigyelõnek bizonyult, hogy tõlem kérdezte meg, milyen hagszeren is játszottam az elsõ részben - összekevert ugyanis Mapettel. Késõn kerültem ágyba.
Ezért most megint bef. Sorry.
Ásítógörcseim vannak.

Illés! Metro! Omega!
Carreras, Domingo, Pavarotti!
Múlt, Jelen, Jövõ!

De most jut eszembe, hogy adós vagyok Sherlock Holmes naplójának bevezetésével, amelyet Alias P. Lekov írt valamikor a nyolcvanas évek elején.

Szólj hozzá!

Címkék: politika sherlock holmes najmányi lászló politikusok kivizsgálása elmegyógyászat elmekórtan jugoszláv tudósok

A bejegyzés trackback címe:

https://gerlo.blog.hu/api/trackback/id/tr69454764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása