HTML

gerloblog

igazából nem épül és inaktív...

Friss topikok

Linkblog

A porréteg vastagságából...

1999.02.17. 12:06 bloggerlo

Itt szeretnék utalni a Sherlock Holmes magánálete című brit filmre - nem merem azt írni, hogy angol, mert mi van, ha skót, ír vagy velszi, mint egynémely bárdok egykoron. Szóval ebben a brit filmben Holmes igencsak leteremti házvezetőnőjét, Mrs Hudsont, miért törölte le a port a kézirat-tömbjeirõl. Hiszen ő, a mesterdetektív éppen a rajtuk lévõ porréteg vastagságából következtethetett először pl. arra, mikor került oda a szóban forgó ügyirat, azután pedig arra, hogy azon frissiben milyen lépéseket is foganatosított annakidején.

Lehet, hogy a jövõben számítani kell hasonló lábjegyzetekre - most minbdenesetre megyek a Tomó nyolcadik születésnapjára rendszeresített tortából enni egy falatot.

Vale:

Mitya, Ivan, Aljosa!
Földvár, Szárszó, Szemes!
Föld, Hold, Nap!
Tegnap, Ma, Holnap!

Ali
(VISSZA HOLMES NAPLÓJÁHOZ)

Szólj hozzá!

Címkék: sherlock holmes sherlock holmes maganelete velszi bardok

A bejegyzés trackback címe:

https://gerlo.blog.hu/api/trackback/id/tr35454691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása