HTML

gerloblog

igazából nem épül és inaktív...

Friss topikok

Linkblog

Isten az aluljáróban

2008.11.22. 14:01 bloggerlo

Isten lement az auljáróba. Van ott tennivaló bőven; sok a hajléktalan, még több a bolond, annál is több az agyar vagy agyarkodó... Üde színfoltnak tűnt a kereszt, amelyhez egy szakállas és egy borotvált képű pünkösdista is járult, az egyiknek a kezében szentírás, amelyben úgy voltak aláhúzva - kék golyóstollal - a sorok, ahogyan a pánikoló vizsgázók egyetemi jegyzetei vannak aláhúzva: biztos, ami biztos, aláhúzzuk az összes sort!!! Mind fontos!!!! Hátha éppen ezt fogják kérdezni!!!

Na, itt van a kép, ami elibém tárult:

 

 

Megkérdeztem a szakállast, még meg is néztem, János evangéliumának 14. fejezeténél volt nyitva az Írás. (Tiszta kék volt!) Igen tanulságos, hogy Isten mi mindenre (mi minden ellen) lehet hatásos!!!

1 komment

Címkék: homoszexualitás halál asztrológia rák aids allergia bűn önzés asztma fajgyűlölet házasságtörés gonosz beszéd

A bejegyzés trackback címe:

https://gerlo.blog.hu/api/trackback/id/tr60782714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloggerlo 2008.11.22. 18:07:45

saját blog entry-mhez kommentelem: természetesen nem Isten, hanem Jézus gyógyerejéről lehet itten csak szó. Mármint szerintem, aki nem vagyok pünkösdista, de annál inkább ariánus. Én egy jottányival többet mondok aluljáróbeli barátaimnál: a Fiú csak homoiusziosz, csak hansonlényegű lehet az Atyával - az ember nem lehet Isten, nem is az!!! Még Jézus, a názáreti kommunista és pacifista rabbi sem!!!
süti beállítások módosítása