HTML

gerloblog

igazából nem épül és inaktív...

Friss topikok

Linkblog

újévi jókívánság

2009.01.01. 23:54 bloggerlo

Minden Nyájas Böngészemnek azt kívánom, amit magamnak is: legyen jobb a 2009-ük, mint a 2008-uk volt.

Én most nem ígérem, hanem mint ötletet felvetem: az idén ez a blog blog lesz. Mivel pedig mindjárt vége - nem, nem az óévnek, 2008-nak, az már visszahozhatatlanul elmúlt, hanem az új év első napjának a vége közeleg vészesen, az lesz a legjobb, ha befejezem.

Azzal kezdem az újévet itt, hogy befejezem ezt a blog entry-t. Ez lett volna tehát január elseje. Kezdjük az évet üde, mámoros ajakkal :))

Thalészt kinevették, amikor az eget bámulta, s ezért beleesett egy gödörbe, ami ott volt az orra előtt. Ő azt mondta azokra, akik kinevették, hogy ők még az orrukig sem látnak el.

Állapotunk: válságos. Mindenkinek kívánom, hogy emelkedjen felül a saját válságán (ne a halált próbálja kikerülni, az úgysem menne) s lássa meg a világot a válság mögött. :))) A Nap például még mindig süt - ráadásul gazdagra és szegényre egyformán. :)))

 

 

1 komment

Címkék: blog válság újév

A bejegyzés trackback címe:

https://gerlo.blog.hu/api/trackback/id/tr75852503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hanah 2009.01.03. 21:35:32

boldog új évet, gerlo!
süti beállítások módosítása