Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

gerloblog

igazából nem épül és inaktív...

Friss topikok

Linkblog

Színt vallok

2008.06.25. 09:52 bloggerlo

Színt vallok a ma esti német-török elődöntő előtt: a törököknek drukkolok a foci eb-n. A Törököknek és az oroszoknak. A törököknek, akik úgy játszanak, mintha az életükről lenne szó, s az oroszoknak, akik úgy játszanak, ahogyan a brazilok vagy a hollandok is csak nagyon ritkán.

Miután a házigazda svájciak és osztrákok, valamint a lengyelek kiestek, a piros-fehér színösszeállítást immár csak a törökök képviselik - ha nem is a mezükkel, hát a zászlóikkal. De nem ez az egyetlen oka annak, hogy a törököknek drukkolok. Teszik, hogy, ha minden összejön, két ázsiai ország játszhantja a döntőt az Európa-bajnokságon. Persze, mindkettőnek van kapuja Európára (Pétervár és Isztambul) - de azért tudni kell: Törökország Iránig, Oroszország Japánig ér! És bár a magyar nyelv szerintem finnugor (nekem NEM derogál a halszagú - ma már inkább szauna- és Nokia-szagú - rokonság), nagyon drukkolok, hogy a törökök (és az oroszok) minél hamarabb az EU tagjai legyenek!!!! (Vagy ha nem, mert a feltételek annyira szigorúak, a magyaroknak kellene kilépniük, s visszamenniük Levédiába, nyereg alatt húst puhítani.  :)))

Most hallom, hogy Michael Ballack német-spanyol döntőt szeretne. Nos, én nem :)) 

A törökök (mondom ezt koradélután, az esti elődöntő előtt) nyerni fognak. Európát ezentúl Ankarából irányítják majd. Az EU parlamentje Stasbourgból Izmirbe megy. A pápa Rómából Isztambulba, az európai jegybank Frankfurtból Bodrumba költözik. A Cote d'Azur átmegy Antalyába. A Három Testvér felvásárolja a McDonalds-ot. A kurdok továbbra is szexelni akarnak a baszkokkal. Hajrá Törökország!

2 komment

Címkék: foci szex eu fehér pápa németország oroszország futball törökország frankfurt piros eb isztambul strasbourg kurdok baszkok piros fehér levédia

A bejegyzés trackback címe:

https://gerlo.blog.hu/api/trackback/id/tr71538381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloggerlo 2008.06.25. 15:24:03

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!!!
süti beállítások módosítása